Medaus kokybė
Re: Medaus kokybė
Tuoj ir bitės bus plastikinės
Bet iš esmės tas straipsnis šiek tiek reabilitavo medų mano akyse, nes aš jį seniai prie "cukraus" nurašius buvau.
Įdomu, ar visi naudoja tą centrifūgavimą? Ar visgi kas nors "pritingi" ir turi tikro medaus?
Bet iš esmės tas straipsnis šiek tiek reabilitavo medų mano akyse, nes aš jį seniai prie "cukraus" nurašius buvau.
Įdomu, ar visi naudoja tą centrifūgavimą? Ar visgi kas nors "pritingi" ir turi tikro medaus?
`šėršė lia fam`
Re: Medaus kokybė
Ir a6 taip maniau paskutiniu metu, dabar net užsimaniau tikro medaus . Medsukį naudoja visi, o jei ir išsipjauna tikro korio- tai tik tą dalį, kur švarus medus. Taigi nesveikas- nepilnas. Kai laikiau bites, labai mėgdavau motininius lopšelius valgyt. Ir korys turėtų būt su perais, duonele ir t.t. Tokio turbūt niekas net nevalgo šiais laikais. Net žvėreliai, kai įsisuka į kamanių ar bičių lizdus, labiausiai perus mėgsta. Protingesni...
Saulius Jasionis
Re: Medaus kokybė
Taigi gaunasi, kad tikras medus- irgi sezoninis produktas, nes toks ilgai negali stovėt, prarugs. O čia jau man patinka . Valgant tik vasaros antroj pusėj ir fruktozė su gliukoze ne tokia baisi .
Saulius Jasionis
Re: Medaus kokybė
O kodel ne tokia baisi? Nebent labai labai po nedaug.
Nors meduje dar šiaip visko yra.
Yra ir blogesniu produktu tokiu kaip batonas ar duona.
Ar žino kas nors kodėl širdis vėžiu neserga?
Nors meduje dar šiaip visko yra.
Yra ir blogesniu produktu tokiu kaip batonas ar duona.
Ar žino kas nors kodėl širdis vėžiu neserga?
Re: Medaus kokybė
Ingai. Norisi tikėt, kad ne tokia baisi. Kai karšta, galima ir cukrelio šiek tiek . O kodėl širdis vėžiu neserga- nežinau...
Nawjiai. Žiemą lašinius reikia valgyt- nesirgsi
Nawjiai. Žiemą lašinius reikia valgyt- nesirgsi
Saulius Jasionis
Re: Medaus kokybė
O turbūt apie pienių medų net neverta ko kalbėti.. Bet jis ir ilgai negali išbūti, jei nelaikyčiau šaldytuve, greitai prarūgtų. Kai jau išviriau, tik tada pagalvojau:''Gi ten tiek cukraus..'', nesveika.
Paprastai gyventi- tiesiog paprasčiau.
Re: Medaus kokybė
Širdis tipo visai nenaudoja gliukozės ir jokio cukraus bet kokiam pavidale,o naudoja tik riebalus.
O vėžys be gliukozės negyvena,ir jai užriši gliukozes vėžys padvese.
O vėžys be gliukozės negyvena,ir jai užriši gliukozes vėžys padvese.
Re: Medaus kokybė
Gerai būtų kad kas išbandytų tikrovei,nes tai tik knygų žinios.
Nors tas gydymo būdas ir patentuotas ir naudojamas vokietijoj,tačiau teko skaityt kito moksininko darba kur dar ir gyvūnines kilmės maista išpliekia juodai ir taipat turi privačia klinika USA.
Vokietis siulo nevalgyt jokio cukraus ir itikinančiais pavyzdžiais irodo kad vėzys negresia,o amerikonas i augalini cukrų žiūri gan atlaidžiai,o gyv. kilmės maista draudžia taipat itikinamai pagrysdamas nors vokietis siūlo kaiptik daugiau lašinių valgyt.
Tad ištikus nelaimei tenka mesti moneta ir tiketis stebuklo.
Nors tas gydymo būdas ir patentuotas ir naudojamas vokietijoj,tačiau teko skaityt kito moksininko darba kur dar ir gyvūnines kilmės maista išpliekia juodai ir taipat turi privačia klinika USA.
Vokietis siulo nevalgyt jokio cukraus ir itikinančiais pavyzdžiais irodo kad vėzys negresia,o amerikonas i augalini cukrų žiūri gan atlaidžiai,o gyv. kilmės maista draudžia taipat itikinamai pagrysdamas nors vokietis siūlo kaiptik daugiau lašinių valgyt.
Tad ištikus nelaimei tenka mesti moneta ir tiketis stebuklo.
Re: Medaus kokybė
Rusai kaip visada dėl savo "didingos" praeities ir gėdingos dabarties kaltina užsienio diversantus Iš tiesų nereikia nei įpatingų sibirinių bičių, kad medaus diastazės rodiklis būtų daugiau nei dvylika. Su lietuvišku sertifikatu "Kokybe" medus turi buti ne mažiau kaip 12,3. http://www.maistokokybe.lt/documents/Li ... zesnis.pdf
Matyt nereikia labai intencyviai bičių eksplotuot,o cukrų protingai duot.
O pats pačiausias ir skaniausias medus, kai atsipjauni korio gabaliuką su biciu duonele, medum ir pakramsnoji
Matyt nereikia labai intencyviai bičių eksplotuot,o cukrų protingai duot.
O pats pačiausias ir skaniausias medus, kai atsipjauni korio gabaliuką su biciu duonele, medum ir pakramsnoji
Re: Medaus kokybė
Filmukas kaip amerikonas spaudžia medų
http://www.youtube.com/watch?v=Q8b4k-RI ... r_embedded
Neragavau, bet manau toks medus bus ir skanesnis ir vertingesnis už suktinį
http://www.youtube.com/watch?v=Q8b4k-RI ... r_embedded
Neragavau, bet manau toks medus bus ir skanesnis ir vertingesnis už suktinį