Arvydai, paziurinek nuoruodas is sito forumo, suradau ir didelius plotus dirbamus. 2500 ha, dirbama 2000 grudiniu, kiti sideratai ir karklai, uzdaras ciklas, derlingumo palikymui sunaudojama 2 t meslo, dirba 4 tevas, motina, sunus ir marcia. Nearimini technologija, bakterijos kuo puikiausiai dirba, mulciuojame 2 kartus per sezona.
Gaminama technika (nearimine, savaime mulciuojanti ir taupanti laika) nuo maksi traktoriu dideliems plotams, iki mini traktoriuku ir arkliu traukiama technika. Padeveta kaip visada zymiai pigesne.
Sauliau - serga ir laukiniai miskai, kur nieka snelenda, kaip pvz, kelis metus is eiles lietuvoje beda su azuolais, dziuna isimete nelabai zinoma liga... Mano zemeje 152 azuolai, kurias taip pat reikia pasirupinti. Misku epidemijos buna ir lietuvoje ir taigoje ....
Vejai - man reikia pavasari, per gan trumpa laika pasodinti 5000 medziu, po to bus reikalinga prieziura... Reikia pasistatyti nama, pabodo gyventi kiuzenoje, butinas gera saugykla, tvartas arkliui ir dar daug smulkiu darbeliu. Todel sedeti ir medituoti prie augancio burokelio ar ridikelio neturiu laiko, neturi uir noro. Man svarbus miskas, o jis pas mane idomus ir labai sudetingas ...
Norejau vietiniams zmonems pareklamuoti darzoviu auginima pagal GZ metodus, bet akivaizdziai matau, kad tai kol kas tik miestieciu pasizaidimas. Ir taip senoliai su sypsena vadina berazumiu, nenoriu ju akyse atrodyti visisku idijotu

Na pati pagalvok - kiek kaimo zmoniu domisi GZ tematika ?????