Page 2 of 2

Re: Paparčiai sandėliavimui

Posted: Tue Jun 11, 2013 1:53 pm
by saulius
Geriau išdarinėt ir nušluostyt sausai. Vyniot į skudurą, kad kvėpuotų. Galima nebūtinai į paparčius- dilgėlės, varnalėšos, krienai taip pat tinka. Iš bėdos tinka ir paupio viksvos- parą drąsiai stovi šviežios.

Re: Paparčiai sandėliavimui

Posted: Tue Jun 11, 2013 10:55 pm
by dage
Taip, išdarinėja, sudeda į paparčius, tada-į maišą, bet maišo neuždaro, kad kvėpuotų.

Re: Paparčiai sandėliavimui

Posted: Thu Jun 13, 2013 2:43 pm
by Julė
Žvynus kaip suprantu geriau palikti?

Re: Paparčiai sandėliavimui

Posted: Fri Jun 14, 2013 6:28 pm
by dage
Lygtai palieka, bet gal nuo žuvies priklauso, nelabai atsimenu.

Re: Paparčiai sandėliavimui

Posted: Fri Jun 14, 2013 7:17 pm
by saulius
Pirmiausia tai normalios žuvys nebūna su žvynais :D . Bet jeigu jau atsitiko tokia nelaimė, kad žuvis su žvynais- palieka ;).

Re: Paparčiai sandėliavimui

Posted: Mon Jun 17, 2013 10:27 pm
by Julė
O kaip suprasti, kad normalios žuvys nebūna su žvynais?

Re: Paparčiai sandėliavimui

Posted: Mon Jun 17, 2013 11:09 pm
by saulius
Taip ir suprast- save gerbiantis zmogus gi nevalgo karosu ;) . O upetakis, ungurys ir pan. be zvynu :D .