Vejai, jau rase apie savo pardavimo mazyte patirti. Manau dauguma jai pritars.
Nematau kitos iseities, kaip parduotuvele gal internetine. Turgeliai nerealu - nes skirtumas tarp ekologisku, kur gali dirbti hektaruose ir GZ milziniskas.
1. Šviežios produkcijos pardavimas ūkyje - gal tiems kurie neturi su kuo bendrauti ir turi daug laisvo laiko
2. "Savitarnos" ūkis, kai pirkėjas pats nusiskina, išsirauna ką nori - kas garantuos asortimenta, klientas atvaziaves viena karta ir nerades nusipirkt visko ko reikia, antra karta negris, o iskeiks i suns dienas. Isbandyta versle.
3. Tiekimas pirkėjams į namus pagal užsakymą - nerealu be koperacijos
4. Pintinėlių principas (jau buvo aprašytas)
5. Pardavimas stacionarioje prekybos vietoje (turgelis) - kas tam turi laiko , pastoviai sedet turgui - pakelkit ranka
6. Pardavimas per tarpininką, tiekiantį pirkėjams į namus- prapuola sviezios darzoves savoka, nieks nezino kada jis ja parduos.
8. Tiekimas restoranams ir pan. įstaigoms - kalbejau su vienais , kolkas nera tokio poreikio pas klientus. Gal tam reikalingas laikas. Antra - restoranas turi but pasonei, kad reikiama darzove per kelias minutes pristatytum.
9. Restoranas ar pan. įstaiga ūkyje - cia ka ir besakysit jau kaimo turizmas.