Rauginimas

Moderatoriai: Mama Smilga, dage, saulius

Re: Rauginimas

Standartinė MaryteN » Ket Lap 10, 2016 8:08 pm

http://slenyje.lt/?p=715
Šiame puslapyje tiesiog rašo mano mintis.
MaryteN
 
Pranešimai: 306
Užsiregistravo: Šeš Gru 25, 2010 3:54 pm

Re: Rauginimas

Standartinė Elita » Ant Gru 13, 2016 8:17 pm

Sveiki, gėda prisipažinti :oops: bet aš nemoku rauginti kopūstų. Būčiau Jums labai dėkinga jeigu parašytumėte kaip tai padaryti.
Elita
 
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: Pir Kov 02, 2015 11:21 pm

Re: Rauginimas

Standartinė Lowrell » Šeš Gru 17, 2016 9:30 pm

Sutarkuokite kopūstus. Yra spec.tarkos kopūstams pirkt ūkinėse prekėse. Tada sudėkite sutarkuotus kopūstus į kibirą plastikinį arba medinį kubilą, jei turite. Sumaišykite kopūstus su sutarkuotom morkom, idėkite šiek tiek kmynų, druskos ir viską reikia sugrūsti, kad išssiskirtu sultys. Tada uždėkite dangtį ir ant jo kokį akmenį, kad spaustu kopūstus. Palaikykite kokias 3 dienas kambary šiltai. Kai išrūgsta galima nešti į rūsy ar kokia vėsią patalpą.
Andrius V.
Lowrell
 
Pranešimai: 304
Užsiregistravo: Pen Bir 08, 2012 12:33 pm
Miestas: Paežeriai, Radviliškio r.

Ankstesnis

Grįžti į Maisto gamyba ir konservavimas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

cron