Puslapis 16

GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Pen Kov 04, 2011 8:52 pm
ArvydasG

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Pen Kov 04, 2011 9:31 pm
nawjia
nerealus straipsnis :shock:

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Pen Kov 04, 2011 10:04 pm
saulius
Aha, Sakas moka apetitą žadint :D.

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Pen Kov 04, 2011 10:06 pm
nawjia
ooo...pažįsti? taip pamaniau, kad reiktų tokį žinovą į forumą pakviest :)

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Pen Kov 04, 2011 10:43 pm
Gabriele
nepatogiai jaučiuosi, kad vėl lyg ir su kritika įsiterpiu :), bet perskaičius šią istoriją chronologiškai http://giedrius-v.livejournal.com/102789.html bent jau aš Sako straipsnių negaliu vertinti rimtai.

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Pen Kov 04, 2011 11:57 pm
saulius
Girdėjau... natūralu, kad kažkam nepatinka. O aš pas jį randu labai daug naudingo. Bent jau susimąstyt priverčia. Į forumą vargu ar ateis, ne tas stilius, nors... pakviest galima.

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Šeš Kov 05, 2011 12:36 am
vigintas
Aciu Arvydai, dusia atgaivino straipsnis :) Daug geru minciu atejo, kuom uzsiimti kaime :)

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Šeš Kov 05, 2011 6:36 pm
ArvydasG
Prie mano sodybos senukai laiko 2 karves, todel mane ir sudomino straipsnis. Blogai kad nera receptu. Straipsnyje raso kad labai lengva pasidaryti. Jei kas suras imeskit.

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Šeš Kov 05, 2011 6:59 pm
ArvydasG

Re: GŽ ir gyvulininkystė

StandartinėParašytas: Sek Kov 06, 2011 1:31 am
vigintas
Na receptukai bendram suvokimui ir tiek :) Kol savom rankom nepamaisysi, nepaminkysi, kol nuo pirstu neparagausi nelabai ka suprasi. Subtilu skoni duoda zoleles, suris be mairuno, taip miestieciaim dar tinka. mairuna deti ir pusiau surugusi piena ir i varske skirtingi dalykai gaunasi. Varskes raugas duoda skirtinga skoni, su duonuos plutele vienas, imesk duonos teslos truputi gausi kita. Imetus truputi egles saknies gaunasi idomus varskes skonis, prie brendzio labai tinka.
Jei kazka truputi ne taip padarei ir sau nelabai limpa, tai mieste vistiek ji su rankomis nuples :) Aplamai geriausia pasipraktikuoti kas tuom uzsiima, nors gera pusdieni kartu padirbeti, net uzsirasineti nebutina, cimusa pagauni ir pirmyn eksperimentuoti :)
Kazkur prie Ukmerges geras moteru kooperatyvas, valgiau ju surius tikrai nuostabus, jos ir mokymais uzsiima :)