Maisto gamybos receptai

Moderators: Mama Smilga, saulius, dage

saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

Re: Maisto gamybos receptai

Post by saulius »

Šerniena tinka lygiai taip pat, bet kokia mėsa tinka, išskyrus jaunų naminių gyvulių, nes būna per daug vandeninga. Dėl įkandimo tai žiūrint kiek vytinsi: jeigu visai sudžiovinsi- bet kokia mėsa bus tik plėšoma, bet neįkandama. Tiesiog reikia neperdžiovint, nevirta mėsa visa būna labai minkšta.
Saulius Jasionis
saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

Re: Maisto gamybos receptai

Post by saulius »

Kaip išvirt minkštus kiaušinius: https://www.youtube.com/watch?v=7yh65alW-PY#t=119
Saulius Jasionis
Ernestas.A
Posts: 84
Joined: Thu Oct 23, 2014 11:48 am
Contact:

Re: Maisto gamybos receptai

Post by Ernestas.A »

Keista, kad verda 6 min., o kiaušiniai skysti. Gal dėl to, kad skysčio visai mažai.
Eimutė
Posts: 682
Joined: Thu Sep 23, 2010 1:08 pm
Location: Širvintos
Contact:

Re: Maisto gamybos receptai

Post by Eimutė »

Ir svarbu dar tai, kad kiaušiniai dedami į verdantį vandenį. Jei dėsime į šaltą ir kartu kaitinsime, kiaušiniai visuomet bus kieti.
Širvintos
Hora
Posts: 776
Joined: Sat Jan 05, 2013 9:11 pm
Location: Pajūris
Contact:

Re: Maisto gamybos receptai

Post by Hora »

O as kiausinius dedu tik i salta vandeni, ir vos uzvire- jau baltymas ir sutrauktas, o trynys skystas.
Mokaisi, mokaisi, ir vis vien durnas miršti.
Post Reply

Return to “Maisto gamyba ir konservavimas”