Maisto gamybos receptai
Moderators: Mama Smilga, saulius, dage
Re: Maisto gamybos receptai
Šerniena tinka lygiai taip pat, bet kokia mėsa tinka, išskyrus jaunų naminių gyvulių, nes būna per daug vandeninga. Dėl įkandimo tai žiūrint kiek vytinsi: jeigu visai sudžiovinsi- bet kokia mėsa bus tik plėšoma, bet neįkandama. Tiesiog reikia neperdžiovint, nevirta mėsa visa būna labai minkšta.
Saulius Jasionis
Re: Maisto gamybos receptai
Kaip išvirt minkštus kiaušinius: https://www.youtube.com/watch?v=7yh65alW-PY#t=119
Saulius Jasionis
-
- Posts: 84
- Joined: Thu Oct 23, 2014 11:48 am
- Contact:
Re: Maisto gamybos receptai
Keista, kad verda 6 min., o kiaušiniai skysti. Gal dėl to, kad skysčio visai mažai.
Re: Maisto gamybos receptai
Ir svarbu dar tai, kad kiaušiniai dedami į verdantį vandenį. Jei dėsime į šaltą ir kartu kaitinsime, kiaušiniai visuomet bus kieti.
Širvintos
Re: Maisto gamybos receptai
O as kiausinius dedu tik i salta vandeni, ir vos uzvire- jau baltymas ir sutrauktas, o trynys skystas.
Mokaisi, mokaisi, ir vis vien durnas miršti.