Bebro mėsa

Moderatoriai: Mama Smilga, dage, saulius

Bebro mėsa

Standartinė nawjia » Sek Bal 21, 2013 3:36 pm

Man pasiūlė bebro mėsos, šį kart gausis šaldyta dėl tam tikrų aplinkybių, vėliau bus šviežia.

Kaip ją gaminti?
Galima valgyt ir žalią-marinuotą?
Ji vertinga?
Turi kokių parazitų?
O šiaip brangus dalykas ar pilna jos?
`šėršė lia fam`
nawjia
 
Pranešimai: 1020
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:20 pm
Miestas: Vilnius

Re: Bebro mėsa

Standartinė saulius » Sek Bal 21, 2013 4:11 pm

Žalią bet kokią galima valgyt. Tradiciškai bebras troškinamas kaip nutrija (pirmiau pamarinuojamas) arba rūkinamas.
Vertinga, kaip ir bet kokia mėsa.
Parazitų lyg nebūna, negirdėjau.
Bebriena brangi, nors jos visur pilna :D.
Saulius Jasionis
saulius
Site Admin
 
Pranešimai: 8592
Užsiregistravo: Ket Spa 09, 2008 3:02 pm

Re: Bebro mėsa

Standartinė nawjia » Sek Bal 21, 2013 4:19 pm

Pabandysiu atšaldžiusi nedidelį gabaliuką pamarinuoti, kitką troškinsiu. Paskui, jei bus galimybės šviežiai, tai reiks bandyt žalią valgyt 8-)
O brangi - tai kiek?
`šėršė lia fam`
nawjia
 
Pranešimai: 1020
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:20 pm
Miestas: Vilnius

Re: Bebro mėsa

Standartinė saulius » Sek Bal 21, 2013 4:30 pm

Neprisimenu tiksliai, tik žinau, kad nepirkdavau, per brangu man buvo. Gal kokių 20 Lt/kg prašydavo. Nu ji turi paklausą, daug kas mėgsta.
Saulius Jasionis
saulius
Site Admin
 
Pranešimai: 8592
Užsiregistravo: Ket Spa 09, 2008 3:02 pm

Re: Bebro mėsa

Standartinė Hora » Sek Bal 21, 2013 8:01 pm

brangi brangi :lol: mano vyras po 5-6 lt/už kg parduodavo, kad tik patiems ėst nereiktų. Per žiemą gal 30 bebrų pagaudavo . Kailinukais apsirūpinom . Tik šiemet negaudė. Koja buvo lūžus.
Mokaisi, mokaisi, ir vis vien durnas miršti.
Hora
 
Pranešimai: 776
Užsiregistravo: Šeš Sau 05, 2013 9:11 pm
Miestas: Pajūris

Re: Bebro mėsa

Standartinė nawjia » Sek Bal 21, 2013 8:02 pm

Hora, papasakokit, kaip ją valgote jūs?
`šėršė lia fam`
nawjia
 
Pranešimai: 1020
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:20 pm
Miestas: Vilnius

Re: Bebro mėsa

Standartinė Hora » Sek Bal 21, 2013 8:07 pm

nevalgau, man ji smirdi karklynais. Tiesa, tada žalios nevalgiau, troškinau ir kepiau, nu nevalgoma ir viskas. Bet tai man.
Mokaisi, mokaisi, ir vis vien durnas miršti.
Hora
 
Pranešimai: 776
Užsiregistravo: Šeš Sau 05, 2013 9:11 pm
Miestas: Pajūris


Grįžti į Maisto gamyba ir konservavimas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

cron