Ar galim apseit be gydytojų ?

Apie tai, kas mus žaloja, o kas - stiprina

Moderators: Mama Smilga, saulius, dage

jaroslavas

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by jaroslavas »

o aš bandisiu gydyti savo lygas su teisingu kviepavimu "rydajuschee dychanije"
Ryte

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by Ryte »

Susigundžiau gerais atsiliepimais apie pratimus "5 tibetiečiai" Jau mėnuo kaip juos darau kas rytą ir pati stebiuosi, kaip man, tokiai tinginei, jie dar neatsibodo. Jauciu tiesiog poreikį šiems 5-iems pratimams. Didelis energijos antplūdis atsiranda, o be to, kas keista, tai galiu apsisukti vietoje net 11 kartų ir galva tik lengvai susvaigsta, kai anksčiau ir porą kart pasisukus, negera pusdienį būdavo.
Inete nemažai info apie šiuos pratimus.
http://www.lifeevents.org/5-tibetans-en ... rcises.htm
http://www.youtube.com/watch?v=cZLHIY06mqo
Ryte

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by Ryte »

Dar vienas žingsnis gerai sveikatai palaikyti, tai vanduo. Jei skauda galvą, ar skrandį, padeda pora ar trys stiklinės paprasto vandentiekio vandens, išgerto mažais gurgšneliais. Patikrinta :) Visi žnom kad reikia gerti vandenį, bet mažai kas tai daro.
Daug naudingos info yra knygoje "Vanduo ir druska" Dr. F. Batmanghelidjas

"Mūsų kūną sudaro maždaug 73% vandens.
Mūsų smegenis sudaro maždaug 85% vandens.
Planetos, kurioje gyvename, maždaug 73% yra vandens ir druskos tirpalas.
Kūnas skelbia apie vandens stygių tiek būdų, kiek mes medicinoje išradome ligų. Šiam vaistui nereikia gydytojo recepto.Jis visiems pasiekiamas. Jis nieko nekainuoja.Jis neturi jokių pavojingų pašalinių efektų.Jo šaukiasi Jūsų kūnas, kai patiria stresą.Tai paprasčiausias natūralus vanduo… Skausmas kūne 99 atvejais iš 100 yra dehidracijos pasekmė. Todėl pirma reikia pašalinti priežastį."
Rita

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by Rita »

pritariu 100 proc. isbandytas metodas, ypac del galvos skausmo.problema tame, kad ne visi prisiverčia esant skausmui isgerti dvi stiklines...
toltik

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by toltik »

Tinkamai maitinami augalai neserga. Gyvūnai taip pat. Žmogus jokia išimtis. Viskas labai paprasta - gyventi reik natūraliai ir organizmai nesirgs. Viena iš sudedamųjų dalių maistas. Valgykit natūralų, visų pirma ugnimi nesugadintą maistą :). Be to, kad nebereikės gydytojų ir visų kitų gydymo metodų, tame tarpe ir liaudies, tai dar ir tikrą skonį augalų jausite :).
vidmantas
Posts: 8
Joined: Mon Sep 20, 2010 10:50 am
Contact:

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by vidmantas »

Noiu paklausti, o poniabudę valgyti visą ar tik jos drebučius.0 kaip paruošti žiemai?
saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by saulius »

Valgyt galima visą, bet drebučiuose daugiausia veikliųjų medžiagų. Žiemai geriausia užšaldyt šaldiklyje. Bet jei vasarą ir rudenį pavalgysit- žiemai laikyt nėra prasmės.
Saulius Jasionis
Jovke
Posts: 123
Joined: Mon Oct 11, 2010 12:17 am
Location: Vilnius-Semeliškės
Contact:

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by Jovke »

Aš irgi žinau dar keletą būdų. Reikia mąstyti teigiamai, daugiau juoktis (turbūt visi žino, jog juokas gamina vitaminą C). Turbūt daugumai kils noras parašyti ''visada nebūsi linksmas'', tai tiems pasakysiu, jog visada ir nereikia, (žinoma, jei kai kuriems tai pavyksta, tai puiku, būtų gera kartu pasijuokti), užtenka į dieną šešis kartus (mažiausiai) nusijuokti iš visos širdies :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Toliau. Pirmasis žingsnis, nuo kurio reikėtų pradėti gydytis, - nebijoti
savo dabartinės būsenos. Antrasis žingsnis - suvokti, jog
dabartinė būsena yra ankstesnės mąstysenos, kuri nebeturės
teisės toliau egzistuoti, padarinys. Trečiasis žingsnis -
mintyse aukštinti jumyse esančią stebuklingąją Dievo gydančiąją
galią.
Na, čia šitą nukopinau dabar, bet esmę supratot, terminai pas visus kitokie, tai dėl tų paskutiniųjų žodžių labai nesusireikšminkit.
Taip pat reiktų atkreipti dėmesį į savo maisto racioną.
Ir žinoma, kaipgi be meilės :D Mylėti reikia, nors ir atrodytų, nėra ko, bet apsižvalgykit, kiek medžių yra, kuriuos galite apkabinti, kiek gyvūnėlių beglobių yra, kuriuos galite auginti :) Na, čia apie meilę, jei užsivesčiau, tai daug skaitytumėte :) Bet jei kam trūksta optimizmo, kažkokio nematymo, kreipkitės, visada malonu padėti :)
Paprastai gyventi- tiesiog paprasčiau. ;)
arimlap
Posts: 5
Joined: Mon Sep 27, 2010 7:04 pm
Contact:

Re: Ar galim apseit be gydytojų ?

Post by arimlap »

Mielieli, labai idomia tema gvildenate. As toli gyvendama , daznai skaitineju jusu parasymus ir atsidziaugti negaliu kokie jus visi nuostabus esate ir kiek naujoviu is jusu suzinau. Noreciau su jumis pasidalinti vienu senu sveikatos receptu, kuris nuostabiai stiprina imuniteta ir reikalingas kai ziemuze pro langa beldziasi. pabandykit,gal pravers. Darau ji truputi pakoreguodama O orginalas yra toks. 1 stikline imbiero saknies sulciu. 1 stikline apelsinu sulciu, 1 st citrinu sulciu 1 st medaus. O mano daromo misinio proporcijos tokios. 1 st imbiero sulciu 2 st apelsinu sulciu, 1 st citrinu sulciu ir medaus pagal skoni. Citrusiniu sultys tik svieziai spausto, o ne is pokeliu. Gerti kasdien apie 2 valg saukstu ryte. Isgerus taip nukaitina gerklyte, kad joks mikrobas nekonba. Skanaus ir sekmes, nepersalkite
saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

GŽ ir gyvulininkystė

Post by saulius »

Prisimenu vaikystę. Niekas tada nekalbėjo apie "sveiką gyvenimą", nežinojo, kad aliejus ar margarinas geriau nei rūkyti lašiniai ar kad mėsą nesveika valgyt. Kaimai klestėjo, gerų lašinių, dešrų ir skilandžių buvo į valias, ir mieste pas dažną paršas kriuksėdavo, vištos tai jau pas kiekvieną, o miesto pakraščiuose karvutės ganėsi. Buvo Alytuj dvi vaistinės, eidavom pirkt hematogeno- eilių niekada nebuvo. Dabar vaistinių gal du šimtai, gyventojų dvigubai mažiau... Ir dauguma, prie vaistų eilėse stovintys žino, kad lašiniai nesveika, nes cholesterolis, o aliejus su margarinu labai sveika...
Saulius Jasionis
Post Reply

Return to “Sveikata”