Vėjai » Pir Sau 17, 2011 8:08 pm
Brukne, mano nedidelė patirtis parodė, kad negali visko vienodom sąlygom laikyt.
Kažkam reikia drėgmės, kažkam sausumo, kažkam šilčiau, kažkam šalčiau.
Tam pačiam rūsy morkos dygsta, o salierai džiūna.
Ieškau visur info.
Bandysiu tą surinktą info susidėlioti.
Ir tada pagal tai galvoti kokios patalpos reikia.
Ar koks laikymo, konservavimo, šaldymo , džiovinimo būdas geriausiai tinka tai ar kitai daržovei.
Derliaus išlaikymas (geras, ne bet koks išlaikymas) turėtų būt aktualus ir besiruošiantiems parduoti produkciją.
Pirkėjas norės gauti gerų morkų, bulvių, moliūgų ir žiemą po truputį,
Nesiveš gi viso maišo rudenį į miestą, neturėdamas kur laikyt.