Laukiu pasiūlymų

Čia galite pareikšti pastabas ir pageidavimus.

Moderators: Mama Smilga, saulius, dage

Post Reply
Gabriele
Posts: 121
Joined: Fri Dec 12, 2008 9:59 pm
Contact:

Laukiu pasiūlymų

Post by Gabriele »

saulius wrote:Gal dar kokių temų trūksta? Apie viską, žinoma, nepriplepėsi, bet jeigu matot, kad yra tinkamų temų, kurių neįrašiau- sakykit.
saulius wrote:Į "Pastabas" gali rašyti ir forumo svečiai.
Vaidužė wrote:Sveki, siulau skilti "geriausias laikas" . na kaip pavadinsi taip nepagadinsi.
Ir potemes tokios pradziai siulau - Vaismedziams ; medziams (ar net arskirai - spygliuociams, lapuociams...). Rinkti tokias ir tokias seklas...
;)
na tikriausiai esme supratot.
Kad butu tokia info bent kiek koncentruotai.
;)
Laimis Žmuida wrote:
Vaidužė wrote:Ir potemes tokios pradziai siulau - Vaismedziams ; medziams (ar net arskirai - spygliuociams, lapuociams...). Rinkti tokias ir tokias seklas...
Turiu atsišvietęs tokią lentelę iš knygos apie miškus, kuri vadinos kaip nors "Miškininko vadovas" ar panašiai. Tai ten visi medžiai ir krumai surašyti ir parašyta kada žydi, bei kada prinoksta sėklos. Labai patogi lentelė. Aš tokią noriu padaryti kompiuterinę, kad galima būtų ieškoti ir pagal pavadinimą ir pagal sėklų prinokimo laiką, bet niekaip neprisiruošiu. :)

Tai aš sugalvosiu kur ir kaip nuskanuoti ir lentelę čia įdėsiu. ;)
saulius wrote:
Sveki, siulau skilti "geriausias laikas" . na kaip pavadinsi taip nepagadinsi.
Ir potemes tokios pradziai siulau - Vaismedziams ; medziams (ar net arskirai - spygliuociams, lapuociams...). Rinkti tokias ir tokias seklas...
Tai gal prie "Sėklų" galima rašyt apie tai. Ar būtinai reikia atskiro forumo? Jeigu tikrai reikia, padarysim :)
Vaidužė wrote:o kada geriausias laikas sodinti medelius visokius ir pan..ir prie seklu klausti...
:roll:
saulius wrote:Galima prie "Klausimų- atsakymų". Arba suformuluokit naujo forumo pavadinimą, temas ir padarysiu. Jeigu reikia tai reikia :)
Kristina wrote:Va dėl medelių sodinimo tai ir man būtų labai aktualu... Nes noriu labai daug visko prisodinti, ir vaismedžių, ir šiaip įvairių medžių. Gal čia tiktų toks forumas kaip pvz. Šio mėnesio darbai kaip sodininkų žurnaluose :) Galėtų apimti ir medžių ir daržovių/augalų/ gėlių sėją/sodinimą bei kitus "daržinius" darbus, kuriuos tą mėnesį patartina daryti. Būtų labai naudinga tokiems pradedantiems daržininkams kaip aš :D
saulius wrote:O gal "Fenologinis kalendorius"? Visgi įvairių sodo darbų laikas siejasi ne su kalendorinėmis datomis, o su gamtos reiškiniais.
saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by saulius »

Klausimas forumo dalyviams: ar jus tenkina forumo temos? Ar nėra per daug sudėtinga suprasti tą, kas čia rašoma? Norisi, kad forumas būtų prieinamas, suprantamas ir tarnautų visiems, nuo visiško naujoko iki profesionalo ir nežinau, ar pavyko visa tai suderint. Pasisakykit, prašau :D
Saulius Jasionis
Vaidužė

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by Vaidužė »

na jei jau klausiat... :roll: kartais ,buna, tikrai nelabai suprantu, kai tokie profai kaip Jus Sauliau ar Varovas (ir dar keletas) , pardeda profu kalba kalbeti... :roll: GAl tiesiog kai koks mandras terminas - kad ir pora zodeliu skliausteliuose paaiskinant ji but labai didele pagalba. Ir mes tobuletumem, ir Jus zinotumet kad visi suprato, naudina buvo.. :D
Varovas
Posts: 55
Joined: Tue Dec 16, 2008 1:04 am
Contact:

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by Varovas »

Aptarinėjom su Saulium šitą klausimą ir buvo mintelė, kad forumo lygį per aukštai užkėlėm ir kai kam ne viskas suprantama pasidarė :? . O jei susitarus šitaip :
Pirmoji taisyklė : kvailų klausimų nebūna !
Antroji taisyklė: jei klausimas atrodo kvailas - žiūrėk pirmąją taisyklę ! :lol:
Kitą kartą rašant naudoji terminus kurie atrodo elementarūs ir net galvon netopteli, kad gali būti kas neaišku. Tam ir atsirado šis forumas, kad žiniomis (ypač prieinamoj formoj) dalintis todėl, jei pasitaiko terminas nesuprantamas - drąsiai klauskit.
saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by saulius »

Kadangi forume būnu retai ir būsiu dar rečiau, kam bus koks reikalas- skambinkit 868526840. Ar klausimų iškils, ar pasiūlymų turėsit- nesisarmatykit :D .
Saulius Jasionis
Vaidužė

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by Vaidužė »

GAl reiktu kanors i vikipedija parasyti apie gamtine zemdirbyste. Kad zmonems ieskantiems butu aiskiau. Ka manote? Koki Sauliaus straipsniuka imesti ivadini, ar ka :) As ne specas sios srities, tai nedrisciau imtis, bet yra ir specu - tai siulau pasireiksti. :)
Ryte

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by Ryte »

Mintis kilo ieskant vienos nuorodos (nuotraukos ir filmuota kaip vyrukas savo sklypo kamptyje irenginejo komposto dezes, o prie ju lysves, visur dedamas kartona ir t.t.) ir taip ir nesuradus tarp temu :)
Butu labai lengva rasti, jei atskira temele butu tik su nuorodomis ir salia parasant trumpai apie ka tai. Ir nevedant jokiu diskusiju, tiesiog sumestos nuorodeles. Aciu :)
saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by saulius »

Tai yra skiltis "Naudingos nuorodos", tiesiog gal perdaug ten diskusijų. Gerai, pasitaisysiu, nes aš pats gal daugiausiai plepu...
Saulius Jasionis
Laimis Žmuida
Posts: 1173
Joined: Wed Dec 17, 2008 1:00 pm

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by Laimis Žmuida »

Butu labai lengva rasti, jei atskira temele butu tik su nuorodomis ir salia parasant trumpai apie ka tai.
O čia jau visas tinklapis išeina. Jei kas normaliai sustruktūruotų ir aprašytų, tai aš galėčiau pakurti šalia forumo tinklapiuką nemokamą, į kurį viską patogiai sudėtume... Mmm... Gal reikia truputį palaukti kol viskas išsikristalizuos forumo skyriuje NAUDINGOS NUORODOS ir tada sudėsiu... :roll:
Vaidužė

Re: Laukiu pasiūlymų

Post by Vaidužė »

Sveiki, ieškau informacijos, kurie augalai tikrai vietiniai. Siulyciau tokia skilti - Lietuviški vietiniai augalai. Kuria butu galima isskirstyti i :medziai ir krumai/zolynai geles/maistiniai Man dabar didelis poreikis Ju surasti ir atskirti kurie cia vietiniai o kurie ne. Ka manot? :)
Post Reply

Return to “Pastabos”