http://www.dieta.lt/maistoforas/produkt ... Pasirinkti
1. Majonezas, neriebus 400.00 μg
2. Jaučių kepenys 80.00 μg
3. Veršių kepenys 54.00 μg
4. Kepenys kiaulių 32.00 μg
5. Viščiukų kepenėles 23.00 μg
6. Ikrai, raudonieji ir juodieji 20.00 μg
7. Lydeka 12.00 μg
8. Moliuskas 10.00 μg
9. Skumbrė 9.00 μg
10. Kiaulienos mentė 8.00 μg
11. Skumbrė, konservuota pomidorų padaže 8.00 μg
12. Jautienos mentė, vienarūšė 7.00 μg
13. Silkė, Atlanto, sūdyta 6.00 μg
14. Lašiša 6.00 μg
15. Ungurys, rūkytas 6.00 μg
16. Stirniena, kumpis 6.00 μg
17. Silkė, Atlanto, marinuota 5.00 μg
18. Upėtakis, margasis 5.00 μg
19. Upėtakis, vaivorykštinis 5.00 μg
20. Jautiena. II rūš. 5.00 μg
21. Jaučių liežuviai 5.00 μg
22. Sterkas 5.00 μg
23. Kiaušinių milteliai 4.00 μg
24. Viščiukų širdys 4.00 μg
25. Liežuviai kiaulių 4.00 μg
26. Kiaulienos sprandinė 4.00 μg
27. Ungurys 4.00 μg
28. Lieso pieno milteliai 3.00 μg
29. Smegenys kiaulių 3.00 μg
30. Avienos kumpis 3.00 μg
31. Kiaušinių trynys 3.00 μg
32. Aviena 3.00 μg
33. Kauno saliamis, parūkyas 2.00 μg
34. Tunas 2.00 μg
35. Jautienos kumpis, I rūš. 2.00 μg
36. Kiaušiniai 2.00 μg
37. Dribsniai, avižiniai 2.00 μg
38. Nenugriebto pieno milteliai 2.00 μg
39. Kondensuotas pienas be cukraus 2.00 μg
40. Sūris "Parmesan" 2.00 μg
primenu- paros norma 2,5 μg.
Tik nesupratau iš kur traukia, kad majoneze toks kiekis vit B12,
jei majoneze jo išvis nėra
http://www.dieta.lt/maistoforas/produkt ... provansal/