labas,Lieka vienas klausimas: koks mėšlo storis paklotėje optimalus ir geriausias, t.y. "gamtiškas".
įdomi tema, mano patirtis: Užpernai, pažliugus vežėm mėšlą iš tvarto į krūvą per pievą ir įklimpom, teko dalį mėšlo išmest, nes golfukas nebepatempė. . Paskui jau sugrėbėm kiek galėjom švariau, kad neteršt pievos mėšlu ir išvežėm. Pernai vasarą toje vietoj, kur buvo išverstas mėšlas, žolė ėjo iš proto, po šienapjūtės vėl vešliai atžėlė, net sukrito iš riebumo. Šiemet drąsiai mėšlą vežam ir plonai skleidžiam ant pievos. Apie rezultatus papasakosiu, kai atžels žolė. Šiaip ta pieva, ant kurios skleidžiam mėšlą, jau turėtų būti perarta, nes joje beveik vien kiaulpienės liko, visos kitos žolės- dobilai ir motiejukai beveik išnykę.