Tai ten nuorodoj parašyta gi kokias šaknis jie valgo: salierai, smidrai, rožės, gazono žolytė, salotos... Bet tai neverta jaudintis. Čia tradiciniams žemdirbiams - siaubas. Pas mus gi to nebūna. Ten gi taip pat rašoma, kad uodo lervos valgo mirusią organiką arba gyvas šaknis. Gamtinėje žemdirbystėje mes turime pakankamai negyvos organikos (mulčio), kad lervos turėtų ko ėst ir nepereitų prie gyvų augalų.
Kitas dalykas, uodo lerva gamtinėje žemdirbystėje irgi gyvas organizmas, kuris gerina produkto kokybę. Čia tik tradiciniams žemdirbiams, jis - minusas, o mums kaip tik pliusas. Mūsų daržovių kokybė nuo to tik gerėja.
Prisiminkit kas kuria kokybę. Paskaitykit dar kartą principus
http://gerazemdirbyste.wordpress.com/ap ... emdirbyste