Nes su tokiu maluneliu sumalus miltai nelabai duonos kepimui tinka
Hm, as duoną kepu iš savo miltų, jeigu, aišku, turiu grūdų. Jei neturiu, tai perku tik rupaus malimo miltus. Iš malūnėlio miltai rupūs, tačiau duona man iš tokių miltų patinka. Blynai gal ir nelabai, nes iš rupių miltų jie tokie neįprasto skonio ir spalvos atrodo. Tačiau juos galima sijoti - bus kitas reikalas.
Dėl dydžio, kad ir mažas (man tai pliusas, nes užima nedaug vietos ant spintelės), bet pakankamai našus. Galiu ir maišą grūdų sumalti per pusdienį, tik reikia vis per viršų įpilti grūdų ir sužiūrėti kur byrančius miltus dėti.
Pigesnės alternatyvos, kai ieškojau neradau. Akmeninių girnų, kaip ir nenorėjau, dėl jų dydžio. Tačiau visada lieka galimybė nuvežti maišą į malūną, sumals greitai ir pigiai.