Switch to full style
Apie auginimą ne tik sau...
Atsakymo rašymas

Re: Degustacijos

Tre Kov 21, 2012 10:00 am

Puiku, ačiū. Pabandykim kiek konkrečiau. Mantai, kiek labiau skirtingų skanių pomidorų veislių turėsi liepos pabaigai? Kokių burokėlių? Čia jau ne turgus, neužtenka pasakyt, kad "mano pomidorai ir baršteliai GŽ", jie nieko nesuprantančiam žmogui turi iš tikrųjų skirtis nuo įprastų.
Sigita, ko turėsi?
Gal dar ką įdomaus galit pasiūlyt, apie ką aš nepagalvojau?
Jie nori jau dabar pradėt po truputį reklamuot mūsų žemdirbystę savo tinklapyje.
Taip pat mes galim siūlyt savo variantus: receptūras, pateikimo būdus ir t.t. Ir kuo daugiau įtakos turėsim šitam reikale- tuo mums patiems geriau.
Čia tik vienas iš variantų, pasakysiu, kad užauginsim ir viskas, laukiam vasaros. Pats turėsiu rezerve gerų daržovių, jei ką. Bet reikia pagalvot ir apie savo degustacinius renginius. Kas turit kokių minčių?

Re: Degustacijos

Ket Kov 22, 2012 9:13 am

Pomidorų visokiausių nuo šviesiai geltonų iki oranžinių.Juodų,raudonų,žalių taip pat.Didelių ir mažų.Burokėlius šituos auginsiu
http://www.organiccatalogue.com/Seeds-V ... _info.html .Pupelių ,pupų turiu įdomių veislių.Morkų rusiškų kažkokių parsisiunčiau.Žodžiu turiu visko laba įvairiai.Visada turiu kažkiek perdaug.Pardavimui neauginsiu,bet degustacijai visko parinkčiau.Kad ,tk viskas gerai būtų,kaip visada.Tik va su burokėliais nelabai man sekdavosi,reikės truputį apie juos pasiskaitinėti.

Re: Degustacijos

Ant Kov 27, 2012 7:38 am

Mano auginami pomidorai:

Vidutinio dydžio ir dideli: Black from Tula (Rusiška, vidutinio dydžio tamsiai rudi su žalumu vaisiai), Azoychka (Rusija, geltoni, dideli), Earl of Edgecombe (naujoji zelandija, mėsingi, geltoni), power's heirloom (pailgi, geltoni)
Slyvos dydžio: Crazy (amerikietiška, raudoni vaisiai)
Vyšniniai: Galinas (Rusija, geltoni).

Burokėliai: paprasti Lietuviški, taip vadinami "kamuoliniai". Kilmė, pažystamos močiutės jau daug metų auginami. Bus matyt kokie jie.

Morkų, turėsiu "Paris market" prancūziškos, nedidukės, labiau į apvalumą, oranžinės. Na ir žinoma paprastų Nantes.

Re: Degustacijos

Ant Kov 27, 2012 11:09 am

Užpernai gavau tų prancūziškų mažyčių sėklų parduotuvėj po 1 ct už pakelį už tai, kad kažką ten pirkau. Na gavau tai ir pasėjau. Paskui spjaudžiausi, kad užkibau ant kabliuko - užaugo tokios mažos slyvukės didumo, tai iš vienos morkos nė skonio pajust nespėji, o vietos lysvėje užima kaip normalios morkos.

Re: Degustacijos

Ant Kov 27, 2012 4:11 pm

Man tai patiko, mažos, gražiai atrodo patiekiamos, o laiku išrovus tikras delikatesas, peraugusi nepatiko.
Atsakymo rašymas