Gyvulininkystės produkcija

Apie auginimą ne tik sau...

Moderator: saulius

lugne
Posts: 1443
Joined: Fri Apr 10, 2009 1:54 pm
Location: Marcinkonys, Varėnos raj.
Contact:

Re: Gyvulininkystės produkcija

Post by lugne »

[quote]Jeigu virsime daugiau nei 40sek.(nuo užvirimo momento) ir trynys bus sukietėjęs,[quote]
Na na... Verdu 3 min. nuo užvirimo, tai dar ir baltymas "snarglių" turi
Jurga Stoškutė
Hora
Posts: 776
Joined: Sat Jan 05, 2013 9:11 pm
Location: Pajūris
Contact:

Re: Gyvulininkystės produkcija

Post by Hora »

virimo laikas čia priklauso nuo to, ar kiaušinis dedamas į šaltą ar verdantį vandenį. Jei į šaltą- tai vandeniui kaistant šyla kiaušinis, ir baltymas jau sutraukiamas per labai trumpą laiką , kartais net neužvirus (jei kiaušiniai smulkesni, o vandens kiekis didesnis.)
Mokaisi, mokaisi, ir vis vien durnas miršti.
lugne
Posts: 1443
Joined: Fri Apr 10, 2009 1:54 pm
Location: Marcinkonys, Varėnos raj.
Contact:

Re: Gyvulininkystės produkcija

Post by lugne »

Būtent ir dedu į šaltą, nieko ten nesutraukia taip greitai.
Jurga Stoškutė
ArvydasG
Posts: 488
Joined: Tue Aug 10, 2010 11:03 pm
Location: Sodyba Vilniaus raj. Grybenai
Contact:

Re: Gyvulininkystės produkcija

Post by ArvydasG »

Perskelk - tiesiai i vandeni, kaip turkai daro ;)
inga30
Posts: 980
Joined: Fri Jan 21, 2011 7:25 pm
Location: Kaunas romainiai
Contact:

Re: Gyvulininkystės produkcija

Post by inga30 »

Mums reikia kad trynys negautų karščio.
Mama Smilga
Posts: 1831
Joined: Wed Apr 06, 2011 12:48 am
Contact:

Re: Gyvulininkystės produkcija

Post by Mama Smilga »

Kaip turkai daro, tas mūsuose vadinasi "kiaušiniai marškinėliuose". Vaikystėje labai nemėgau. Baltymas tampa kažkoks beskonis, tarsi vandeny skonis ištirpsta.
lugne
Posts: 1443
Joined: Fri Apr 10, 2009 1:54 pm
Location: Marcinkonys, Varėnos raj.
Contact:

Re: Gyvulininkystės produkcija

Post by lugne »

Jo vandeningas skonis, ir man nelabai.
Jurga Stoškutė
Post Reply

Return to “Verslas”