Sek Geg 03, 2015 8:54 am
O varškę, kaip darote? Vien iš rūgusio pieno ar maišant su šviežiu? Jie maišant tai kokiomis proporcijomis?
Sek Geg 03, 2015 9:05 am
tai kol pienas surūgsta, grietinės paviršius jau pasidengia kažkokiu "pelėsiu". Nepalyginsi separuotos.
O kokiam prietaise, Hora, sviestą darai?
kai jau sukaupiu grietinės tai ištraukiu iš šaldytuvo, leidžiu atšilt iki kambario temperatūros ir į kiekvieną stiklainį kyšteliu plaktuvą- sviestas susisuka labai greit- tada masę iškratau į puodą ir perplaunu .
Naudoju va tokį
Sek Geg 03, 2015 9:07 am
O varškę, kaip darote? Vien iš rūgusio pieno ar maišant su šviežiu? Jie maišant tai kokiomis proporcijomis?
jei daroma varškė, tai rūgusio imu dukart- triskart daugiau nei šviežio, jei sūris- po lygiai.
Sek Geg 03, 2015 10:20 am
Čia toks blenderiukas - apačioj jo peilis?
Aš varškę darau vien iš rūgusio pieno.
Sek Geg 03, 2015 10:36 am
aha, peiliukas, bet tinka ir kaip plakiklis.
Man iš vien rūgusio per rūgšta varškė gaunasi.
Sek Geg 03, 2015 10:39 am
Mixeris irgi tinka.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.