Maisto gamybos receptai
Moderators: Mama Smilga, saulius, dage
Re: Maisto gamybos receptai
Pabandysiu nuotrauką.
Kaip aš pamiršau jums parodyti.
Šiaip tiesi aukšta puodynė, tik turi tuos naudingus priedus.
Kaina man išėjo apie 18 Lt, nes ėmiau daugiau ir kitokių dar medui ir tt.
Talpa irgi super 3 ar 5 ltr.
Tai galima turėt kelias, visiems raugiamiems produktams atskirai.
Prekiautojo telefoną atsiųsiu į až ar e- paštą.
Kaip aš pamiršau jums parodyti.
Šiaip tiesi aukšta puodynė, tik turi tuos naudingus priedus.
Kaina man išėjo apie 18 Lt, nes ėmiau daugiau ir kitokių dar medui ir tt.
Talpa irgi super 3 ar 5 ltr.
Tai galima turėt kelias, visiems raugiamiems produktams atskirai.
Prekiautojo telefoną atsiųsiu į až ar e- paštą.
Re: Maisto gamybos receptai
Medines bačkutes daug kas gamina, bet bačkutė raugimui- jau kas kita, jas labai mažai kas gamina. Giedrius lyg žinojo vieną meistrą, tik nežinau kur. Brangios tos bačkutės rauginimui.
Saulius Jasionis
Re: Maisto gamybos receptai
Medineje backuteje raugti kopustai ar agurkai turi kitoki skoni nei slovike, iskarto skiriasi. Puodyne is vidaus dengta kazkuom panasiu i stikla, todel jinai man netinkama
O obuolius paprasta raugti kartu su kopustais....
Sauliau - del brangu, jei viska darytis, tai ir backutes irgi galima
O obuolius paprasta raugti kartu su kopustais....
Sauliau - del brangu, jei viska darytis, tai ir backutes irgi galima
Re: Maisto gamybos receptai
backutes pasidaryti reik moketi.
Re: Maisto gamybos receptai
Raugiant stiklainyje paslėgt nereikia? bet tada turbūt reikia labai talpiai sudėt, kad neplūduriuotų?
Jurga Stoškutė
Re: Maisto gamybos receptai
suprantu, kad nepaslėgsi. Ką raugimui duoda paslėgimas apskritai? Ar gali būt stiklainis nepilnas, sakykim obuolių, bet jie apsemti?
Jurga Stoškutė
Re: Maisto gamybos receptai
Paslėgimas tą ir duoda, kad viskas apsemta būtų. O obuolius vistiek vandeniu užpili. Tik jei nepilnas- jie plūduriuos paviršiuje, o kai prigrūdi pilną, iki viršaus pripili vandens- viskas gerai būna.
Saulius Jasionis
Re: Maisto gamybos receptai
Gal, sakau, Vėjai pasidalintų ankštinių daržovių gamybos receptais. Keliose temose skaitėm, kad žiemą jos pagrindinis valgis visokios pupelės su visa savo gimine, tai smalsu pasidarė
Jurga Stoškutė