Page 16 of 16

Re: Maisto gamybos receptai

Posted: Fri Oct 05, 2012 4:19 pm
by saulius
Šerniena tinka lygiai taip pat, bet kokia mėsa tinka, išskyrus jaunų naminių gyvulių, nes būna per daug vandeninga. Dėl įkandimo tai žiūrint kiek vytinsi: jeigu visai sudžiovinsi- bet kokia mėsa bus tik plėšoma, bet neįkandama. Tiesiog reikia neperdžiovint, nevirta mėsa visa būna labai minkšta.

Re: Maisto gamybos receptai

Posted: Wed Feb 04, 2015 11:51 am
by saulius
Kaip išvirt minkštus kiaušinius: https://www.youtube.com/watch?v=7yh65alW-PY#t=119

Re: Maisto gamybos receptai

Posted: Wed Feb 04, 2015 12:06 pm
by Ernestas.A
Keista, kad verda 6 min., o kiaušiniai skysti. Gal dėl to, kad skysčio visai mažai.

Re: Maisto gamybos receptai

Posted: Wed Feb 04, 2015 12:46 pm
by Eimutė
Ir svarbu dar tai, kad kiaušiniai dedami į verdantį vandenį. Jei dėsime į šaltą ir kartu kaitinsime, kiaušiniai visuomet bus kieti.

Re: Maisto gamybos receptai

Posted: Sun Feb 08, 2015 8:08 pm
by Hora
O as kiausinius dedu tik i salta vandeni, ir vos uzvire- jau baltymas ir sutrauktas, o trynys skystas.