Patiekalai iš cukinijos žiedų

Moderators: Mama Smilga, saulius, dage

ArvydasG
Posts: 488
Joined: Tue Aug 10, 2010 11:03 pm
Location: Sodyba Vilniaus raj. Grybenai
Contact:

Patiekalai iš cukinijos žiedų

Post by ArvydasG »

o kas zino kaip marinuoti cukinijos ziedus
dage
Posts: 540
Joined: Fri May 20, 2011 3:07 pm
Location: Kaunas
Contact:

Re: Uzsienio rinkos (kaip ten patekti)

Post by dage »

Aš kepu (arba tešloje, arba įdarytus), marinuoti nebandžiau. Paklausiu italų, gal ką nors patars.
Dalia
dage
Posts: 540
Joined: Fri May 20, 2011 3:07 pm
Location: Kaunas
Contact:

Re: Uzsienio rinkos (kaip ten patekti)

Post by dage »

Na va, gavau atsakymą iš Italijos apie cukinijų žiedus:
"ieskojau cukinijos ziedu receptu,bet su marinavimu nieko neradau...Kai kas nebent uzsaldo ziemai, o poto naudoja risotams gaminti, omletams ir kitiems patiekalams. Dazniausiai ziedai yra valgoma sviezi, nes labai greit praranda forma( arba apvolioti miltuose,kiausinyje ir pakepinti aliejuje).Nesu niekada ragavusi marinuotu ziedu Italijoj."
Dalia
Post Reply

Return to “Maisto gamyba ir konservavimas”