Page 1 of 1

Patiekalai iš cukinijos žiedų

Posted: Tue Sep 27, 2011 2:06 pm
by ArvydasG
o kas zino kaip marinuoti cukinijos ziedus

Re: Uzsienio rinkos (kaip ten patekti)

Posted: Tue Sep 27, 2011 2:42 pm
by dage
Aš kepu (arba tešloje, arba įdarytus), marinuoti nebandžiau. Paklausiu italų, gal ką nors patars.

Re: Uzsienio rinkos (kaip ten patekti)

Posted: Fri Sep 30, 2011 11:24 am
by dage
Na va, gavau atsakymą iš Italijos apie cukinijų žiedus:
"ieskojau cukinijos ziedu receptu,bet su marinavimu nieko neradau...Kai kas nebent uzsaldo ziemai, o poto naudoja risotams gaminti, omletams ir kitiems patiekalams. Dazniausiai ziedai yra valgoma sviezi, nes labai greit praranda forma( arba apvolioti miltuose,kiausinyje ir pakepinti aliejuje).Nesu niekada ragavusi marinuotu ziedu Italijoj."