Rauginimas

Moderators: Mama Smilga, saulius, dage

MaryteN
Posts: 307
Joined: Sat Dec 25, 2010 3:54 pm
Contact:

Re: Rauginimas

Post by MaryteN »

http://slenyje.lt/?p=715
Šiame puslapyje tiesiog rašo mano mintis.
Elita
Posts: 9
Joined: Mon Mar 02, 2015 11:21 pm
Contact:

Re: Rauginimas

Post by Elita »

Sveiki, gėda prisipažinti :oops: bet aš nemoku rauginti kopūstų. Būčiau Jums labai dėkinga jeigu parašytumėte kaip tai padaryti.
Lowrell
Posts: 304
Joined: Fri Jun 08, 2012 12:33 pm
Location: Paežeriai, Radviliškio r.
Contact:

Re: Rauginimas

Post by Lowrell »

Sutarkuokite kopūstus. Yra spec.tarkos kopūstams pirkt ūkinėse prekėse. Tada sudėkite sutarkuotus kopūstus į kibirą plastikinį arba medinį kubilą, jei turite. Sumaišykite kopūstus su sutarkuotom morkom, idėkite šiek tiek kmynų, druskos ir viską reikia sugrūsti, kad išssiskirtu sultys. Tada uždėkite dangtį ir ant jo kokį akmenį, kad spaustu kopūstus. Palaikykite kokias 3 dienas kambary šiltai. Kai išrūgsta galima nešti į rūsy ar kokia vėsią patalpą.
Andrius V.
Post Reply

Return to “Maisto gamyba ir konservavimas”