Sek Bal 21, 2013 3:36 pm
Man pasiūlė bebro mėsos, šį kart gausis šaldyta dėl tam tikrų aplinkybių, vėliau bus šviežia.
Kaip ją gaminti?
Galima valgyt ir žalią-marinuotą?
Ji vertinga?
Turi kokių parazitų?
O šiaip brangus dalykas ar pilna jos?
Sek Bal 21, 2013 4:11 pm
Žalią bet kokią galima valgyt. Tradiciškai bebras troškinamas kaip nutrija (pirmiau pamarinuojamas) arba rūkinamas.
Vertinga, kaip ir bet kokia mėsa.
Parazitų lyg nebūna, negirdėjau.
Bebriena brangi, nors jos visur pilna

.
Sek Bal 21, 2013 4:19 pm
Pabandysiu atšaldžiusi nedidelį gabaliuką pamarinuoti, kitką troškinsiu. Paskui, jei bus galimybės šviežiai, tai reiks bandyt žalią valgyt
O brangi - tai kiek?
Sek Bal 21, 2013 4:30 pm
Neprisimenu tiksliai, tik žinau, kad nepirkdavau, per brangu man buvo. Gal kokių 20 Lt/kg prašydavo. Nu ji turi paklausą, daug kas mėgsta.
Sek Bal 21, 2013 8:01 pm
brangi brangi

mano vyras po 5-6 lt/už kg parduodavo, kad tik patiems ėst nereiktų. Per žiemą gal 30 bebrų pagaudavo . Kailinukais apsirūpinom . Tik šiemet negaudė. Koja buvo lūžus.
Sek Bal 21, 2013 8:02 pm
Hora, papasakokit, kaip ją valgote jūs?
Sek Bal 21, 2013 8:07 pm
nevalgau, man ji smirdi karklynais. Tiesa, tada žalios nevalgiau, troškinau ir kepiau, nu nevalgoma ir viskas. Bet tai man.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.