Patiekalai iš cukinijos žiedų
Moderators: Mama Smilga, saulius, dage
-
- Posts: 488
- Joined: Tue Aug 10, 2010 11:03 pm
- Location: Sodyba Vilniaus raj. Grybenai
- Contact:
Patiekalai iš cukinijos žiedų
o kas zino kaip marinuoti cukinijos ziedus
Re: Uzsienio rinkos (kaip ten patekti)
Aš kepu (arba tešloje, arba įdarytus), marinuoti nebandžiau. Paklausiu italų, gal ką nors patars.
Dalia
Re: Uzsienio rinkos (kaip ten patekti)
Na va, gavau atsakymą iš Italijos apie cukinijų žiedus:
"ieskojau cukinijos ziedu receptu,bet su marinavimu nieko neradau...Kai kas nebent uzsaldo ziemai, o poto naudoja risotams gaminti, omletams ir kitiems patiekalams. Dazniausiai ziedai yra valgoma sviezi, nes labai greit praranda forma( arba apvolioti miltuose,kiausinyje ir pakepinti aliejuje).Nesu niekada ragavusi marinuotu ziedu Italijoj."
"ieskojau cukinijos ziedu receptu,bet su marinavimu nieko neradau...Kai kas nebent uzsaldo ziemai, o poto naudoja risotams gaminti, omletams ir kitiems patiekalams. Dazniausiai ziedai yra valgoma sviezi, nes labai greit praranda forma( arba apvolioti miltuose,kiausinyje ir pakepinti aliejuje).Nesu niekada ragavusi marinuotu ziedu Italijoj."
Dalia