Patiekalai iš cukinijos žiedų

Moderatoriai: Mama Smilga, dage, saulius

Patiekalai iš cukinijos žiedų

Standartinė ArvydasG » Ant Rgs 27, 2011 2:06 pm

o kas zino kaip marinuoti cukinijos ziedus
ArvydasG
 
Pranešimai: 488
Užsiregistravo: Ant Rgp 10, 2010 11:03 pm
Miestas: Sodyba Vilniaus raj. Grybenai

Re: Uzsienio rinkos (kaip ten patekti)

Standartinė dage » Ant Rgs 27, 2011 2:42 pm

Aš kepu (arba tešloje, arba įdarytus), marinuoti nebandžiau. Paklausiu italų, gal ką nors patars.
Dalia
dage
 
Pranešimai: 542
Užsiregistravo: Pen Geg 20, 2011 3:07 pm
Miestas: Kaunas

Re: Uzsienio rinkos (kaip ten patekti)

Standartinė dage » Pen Rgs 30, 2011 11:24 am

Na va, gavau atsakymą iš Italijos apie cukinijų žiedus:
"ieskojau cukinijos ziedu receptu,bet su marinavimu nieko neradau...Kai kas nebent uzsaldo ziemai, o poto naudoja risotams gaminti, omletams ir kitiems patiekalams. Dazniausiai ziedai yra valgoma sviezi, nes labai greit praranda forma( arba apvolioti miltuose,kiausinyje ir pakepinti aliejuje).Nesu niekada ragavusi marinuotu ziedu Italijoj."
Dalia
dage
 
Pranešimai: 542
Užsiregistravo: Pen Geg 20, 2011 3:07 pm
Miestas: Kaunas


Grįžti į Maisto gamyba ir konservavimas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

cron