sarunas_ » Ant Sau 17, 2012 11:04 pm
Na aš nežinau, ar man vienam taip šviečia, bet turiu visiems klubo nariams mažą prašymą, nuo kurio, tikiu, kad visiems bus geriau.
Į forumą aš žiūriu kaip į vietą, kur galiu pats pasisemt naudingos pritaikomos informacijos ir galiu tokios pat suteikt kitiems. Kadangi apie šitokią žemdirbystę kol kas raukiu daugiausia tik iš knygų ir paskaitų, dėl to stengiuosi nerašinėt vien dėl to, kad bile parašinėt ką manau, ką esu kažkur perskaitęs ar kokia šiandien mano nuotaika.
Tačiau skaitant daugumą forumo pranešimų, kur neretai gvildenamos iš tiesų įdomios ir naudingos temos, neretai koks 30% (ar daugiau) tų pranešimų neneša savyje jokio naudingo turinio.
Na aiškų forumas yra forumas ir žmonėms neuždrausi bendraut, bet noriu paprašyt, kad bent vidinėse klubo temose neprisišiukšlintumėme patys sau. Nes kai randi neskaitytą temą, kurioje yra 10 puslapių, ieškant praktiškos informacijos jau pravertus 5-tą puslapį akys raibsta nuo rašliavų, o supranti, kad nesužinojai nieko aiškaus. Manau daug kas supranta apie ką aš čia.
Prašau gerbkim vieni kitų nuomonę, nes atrodo, kad tuoj atsiras Mėsėdžių GŽ, Vegetarų GŽ, Veganų GŽ ir t.t...
Tokia vidinė kova tarp "teisiųjų" ir "klystančių" neturi jokios prasmės - tik švaisto energiją ir laiką. Jei aš dabar pavyzdžiui nevalgau kiaulienos ir man nelabai įdomios temos apie tas kiaules, tai negi turiu visiems aiškint, kodėl manau esąs teisus ir kodėl jūs visi klystat?!
Pabaigai, privalau pasakyt, kad šiaip labai vertinu Žibutės iniciatyvą įkėlinėt konkrečius straipsnius į forumą ir "glaust" forumiečių pranešimus.