Vaikai ir skiepai

Apie tai, kas mus žaloja, o kas - stiprina

Moderators: Mama Smilga, saulius, dage

Mama Smilga
Posts: 1831
Joined: Wed Apr 06, 2011 12:48 am
Contact:

Re: Vaikai

Post by Mama Smilga »

Saviškiams švelniai, su meile aiškinkit, kad dabar jau nustatytas pavojingas skiepų poveikis, tad neverta lygiuotis į sovietmetį, kai "visiem taip darė ir nieko". Laikas nestovi vietoje, ir tiesa nugali.
nawjia
Posts: 1020
Joined: Sat Oct 23, 2010 8:20 pm
Location: Vilnius
Contact:

Re: Vaikai

Post by nawjia »

Jeigu būtų viskas taip paprastai įrodyta - niekas nebeskiepytų. Didžiulė farmacijos mafija to neleidžia ir niekada nedaleis.

Dėl vaiko teks pakovoti, ir tai nebus paskutinis kartas kai dėl jo reikės kovoti :)

Tikiuosi ir linkiu tau neparanojiškų artimųjų, kurie paskui dėl kiekvieno susnargliavimo priekaištų varpais skambins.
`šėršė lia fam`
Ineta
Posts: 43
Joined: Mon Feb 07, 2011 11:35 am
Location: Vilnius
Contact:

Re: Vaikai

Post by Ineta »

Manau, kad dabartiniai skiepai kitokie nei mus skiepijo Tarybiniais laikais. Vienas iš stipriausių argumentų, kurie mane motyvuoja, kad dabar labai jauni žmonės ir vaikai serga retomis ir nežinomomis ligomis. Dabar jau vaikai serga išsetine skleroze, parkinsono liga ir pan. O visi skiepai turi sudėtyje gyvsidabrio. Miršta nuo infekcinių ligų moksleiviai, abiturientai. Mano draugės pažįstama mirė praėjus 2 savaitėm po skiepų nuo kiaulių gripo. Manote, kad gydytojai už tai prisiims atsakomybę? Nieko juk neįrodysi. Dabar daug kas pastebi, kad vaikai kitokie, hiperaktyvūs, nemoka dėmesio koncentruoti, susikaupti, vietoje nusėdėti. Kas gali pasakyti dėl ko jie kitokie?
Utenos rajonas, Užpalių parapija, Remeikių kaimas
saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

Re: Vaikai

Post by saulius »

Kas gali pasakyti dėl ko jie kitokie?
Dabar viskas kitaip, skiepai- tik maža dalelė.
Saulius Jasionis
zoot
Posts: 684
Joined: Sun Feb 13, 2011 8:01 pm
Location: Kauno raj Karmėlava
Contact:

Re: Vaikai

Post by zoot »

Pas mus dar gerai Išsivysčiusiose šalyse 80 proc alergiški. Manau kokie kinų vaikai iš Šanchajaus Lietuvoje apsinuodytų grynu oru o nuo kaimiško maisto mirtų ištikti alergijos. Vat išvystysime GŽ ir išliksime.
Pašiurpinimui apie skiepus http://www.sarmatas.lt/03/interviu-su-b ... nu-kureju/ Gale straipsnio filmas liet k.
Valdas
lugne
Posts: 1443
Joined: Fri Apr 10, 2009 1:54 pm
Location: Marcinkonys, Varėnos raj.
Contact:

Vaikai ir skiepai

Post by lugne »

Jurga Stoškutė
inga30
Posts: 980
Joined: Fri Jan 21, 2011 7:25 pm
Location: Kaunas romainiai
Contact:

Vaikai ir skiepai

Post by inga30 »

Kaip auga, kas auginat, neskiepyti vaikai , ar susiduriam su kokiais sunkumais.
Mums gimė vaikutis prieš keleta dienų, tai atsisakėm hepatito b it tuberkuliozės skiepo, gazdino kas bus jai neskiepysim, tai nuo seselės iki daktarės . Ligos gan baisios , bet ir apie skiepus nieko gero nerašo (iskyrus farmacininkus)
Pasirinkimas kaip ir kolkas yra, bet spaudimas irgi nemažas ir prasideda dar vaikiui negimus. Pripažinsiu sunkoka tokius sprendimus priimt kai apeliuoja į tai kas brangiausia .http://www.ieskantysmenulio.lt/straipsniai/kunas/
Dar homo sanitus yra nemažai.
Žibutė
Posts: 468
Joined: Mon Sep 06, 2010 11:17 pm
Location: Vilnius
Contact:

Re: Vaikai

Post by Žibutė »

Jei Lietuvoje būtų priimtas juvenalinis įstatymas, galite netekti vaiko kaip "nepriežiūra"...
Va dar viena priežastis, kodėl reikia netylėti ir kelti protestą dėl mūsų valdžiažmogių priimamų sprendimų.
Va dabar pakilo kaip uraganas tėvai, protestai, užatakavo seimūnus žinutėm, realiais susitikimais, kėlė balsavimo rezultatus su asmenimis kurie balsavo, ir KAIP kurie seimo nariai balsavo, rodė jiems, kad jie nėra "masė", o kiekvienas spaudęs knopkutę, turi ir galvoti KĄ spaudžia - PAKOL KAS atidėtas svarstymas, nuėjo į pogrindį, bet...
Išplaukė nesmagi informacija, kad daktarai jau gavę instrukcijas kaip reikės skųsti tėvus, kuri elgsis kaip jūs - tipo "neprižiūrės" vaikus, tai faktas. Santariškių gydytoja labai daug paslapčių atskleidė, plius buvo stomatologų (dabar odontologais vadinami) Pabaltijo kongresas - ten irgi buvo instruktuojama kaip nustatyti kad vaikas šeimoje neprižiūrimas - irgi skundikų armija ruošiama. Žodžiu - arba mes neįsileisime įstatymo, arba pamiršti vaikus vegetarus, neskiepytus, natūralius auginimus ir panašiai - tokie dalykai būtų traktuojami kaip vaikų NEpriežiūra.

Plačiau galite pasiknisti jau žemyn "nuvažiavusioje" informacijoje: https://www.facebook.com/groups/546459835398774/
saulius
Site Admin
Posts: 8592
Joined: Thu Oct 09, 2008 3:02 pm
Contact:

Re: Vaikai

Post by saulius »

arba mes neįsileisime įstatymo, arba pamiršti vaikus vegetarus
Už tokius bajerius tai ir aš atimčiau- čia vaikų kankinimas dėl tėvų paklydimo.
O aplamai tai visi tie protestai prieš leidžiamus įstatymus, prieš JJ, skalūnų dujų gavybą, pederastijos ir pedofilijos įteisinimą, žemės pardavimą užsieniečiams, kenksmingus maisto priedus, sėklų mainų draudimus ir t.t- tiesiog veiklos imitacija, noras parodytl, kad "mes labai veiklūs, įtakojam valstybės tvarką" ir pan. Supuvusio skatiko nevertos tokios pastangos, tik akių dūmimas patikliems žmonėms ir kažkam tramplinas į šiltesnę vietelę.
Reikia žiūrėt šaknų, iš kur visa tai kyla. Lietuva- kolonijinė valstybė, o kolonijose įstatymai neleidžiami, juos leidžia kolonistas, kolonijose jie tiesiog vykdomi be jokių išlygų. Ir tas bus įvykdyta anksčiau ar vėliau. Jeigu norim turėt savus įstatymus- reikia ne prie seimo su plakatėliais verkšlent ar peticijas pasirašinėt, o išsivaduot iš kolonializmo. Kitaip nieko nebus. Bet apie tai kalbama labai mažai. Kažin, kodėl?
Bet savi įstatymai irgi nieko nepakeis, deja..., bus kaip multike apie drakoną, kurį vis kažkas nugalėdavo. Kol bus valstybė- tol ji evoliucionuos pagal daug kartų pasikartojusį scenarijų. Niekas nesikeičia jau tūkstančius metų, tik priemonės "gerėja"...
Saulius Jasionis
Mama Smilga
Posts: 1831
Joined: Wed Apr 06, 2011 12:48 am
Contact:

Re: Vaikai

Post by Mama Smilga »

Mano vaikai, kurie kūdikystėje negavo nė vieno skiepo, iki šiol gyvi, nenumirė nuo tų ligų - baubų. Keli jau suaugę, savus vaikus tuoj gimdys. Bet gimė namie, gėrė mano pieną nuo pat gimimo iki 1,5 - 2 metų (iki pusės metų - daugiau nieko kito negaudavo į burną, dabar tai vadinasi "išimtinis žindymas"), kvėpavo kaimo oru, sezoninius kaimiškus produktus valgė savus, buvo itin lengvai rengiami, prausiami šaltu vandeniu. Visi gyvi, sveiki, gabūs. Ligas pažįsta tik tokiu pavidalu: vieną kartą per metus perleidžia per savo organizmą sezoninį gripą - pasloguoja, pakosti, bet antra gripo banga jau jų neužkabina.
Post Reply

Return to “Sveikata”