Sūrinė
Moderators: Mama Smilga, saulius, dage
-
-
Re: Sūrinė
Taip, rūsy brandinti. Atrodė, kad tie 6 mėn. niekada nesibaigs, o paragauti taip norėjosi, kad didesnė dalis sūrių buvo išragauta pakeliui
Žilvinas Žurauskas
-
Nesitikėjau, kad iškarto gausis, bet gavosi. Na ne visai iškarto. Po kelių bandymų nuvažiavau pasisemt patirties pas tuos, kam jau gaunasi Vienas sūris nukeliavo iki Slovakijos ir pakliuvo ant profesionalaus sūrių degustatoriaus stalo. Įvertinimas - geras sūris
Dėl sėklų mainų nieko negaliu pažadėt, nežinau ar galėsiu atvažiuoti. Tikriausiai tuo metu bus pats ožkavedis
Dėl sėklų mainų nieko negaliu pažadėt, nežinau ar galėsiu atvažiuoti. Tikriausiai tuo metu bus pats ožkavedis
Žilvinas Žurauskas
-
Nu va, tai dabar visad ir bus per mainus, kaip pernai - tik apsidairiau, tik ruošiaus prieit, o Žilvino jau ir nėr. Tik Eimutė atsiduso, kad pas tave ožiukų "vaikų darželis" kas minutę pildosi...
O sūrio tai taip, galėtai palikt bent ketvirtėlį su užrašiuku. Mes jau susiraikysim, išragausim. Mano mama aikčioja, dar to nebrandinto skonį prisimindama. Kaip mat užsakovų naujiems sūriams atsiras. Ar ir taip nestinga?
O sūrio tai taip, galėtai palikt bent ketvirtėlį su užrašiuku. Mes jau susiraikysim, išragausim. Mano mama aikčioja, dar to nebrandinto skonį prisimindama. Kaip mat užsakovų naujiems sūriams atsiras. Ar ir taip nestinga?
-
Taip jau yra su tais ožiukais, tenka prisitaikyt prie gamtos ritmo. Mano pernykštis trumpas pasivažinėjimas trims ožiukams baigėsi liūdnai, tai šiemet taip rizikuot nesinori. O dėl paragavimo tai reikią ką nors sugalvot, laiko dar yra, tik sūrio beveik nebėra
Žilvinas Žurauskas
-
Reiškia, tikrai skanus sūris, jei beveik nebėra. Bet ką darysi, geriau jau ožiukus nusaugok.