Man pasiūlė bebro mėsos, šį kart gausis šaldyta dėl tam tikrų aplinkybių, vėliau bus šviežia.
Kaip ją gaminti?
Galima valgyt ir žalią-marinuotą?
Ji vertinga?
Turi kokių parazitų?
O šiaip brangus dalykas ar pilna jos?
Bebro mėsa
Moderators: Mama Smilga, saulius, dage
Bebro mėsa
`šėršė lia fam`
Re: Bebro mėsa
Žalią bet kokią galima valgyt. Tradiciškai bebras troškinamas kaip nutrija (pirmiau pamarinuojamas) arba rūkinamas.
Vertinga, kaip ir bet kokia mėsa.
Parazitų lyg nebūna, negirdėjau.
Bebriena brangi, nors jos visur pilna .
Vertinga, kaip ir bet kokia mėsa.
Parazitų lyg nebūna, negirdėjau.
Bebriena brangi, nors jos visur pilna .
Saulius Jasionis
Re: Bebro mėsa
Pabandysiu atšaldžiusi nedidelį gabaliuką pamarinuoti, kitką troškinsiu. Paskui, jei bus galimybės šviežiai, tai reiks bandyt žalią valgyt
O brangi - tai kiek?
O brangi - tai kiek?
`šėršė lia fam`
Re: Bebro mėsa
Neprisimenu tiksliai, tik žinau, kad nepirkdavau, per brangu man buvo. Gal kokių 20 Lt/kg prašydavo. Nu ji turi paklausą, daug kas mėgsta.
Saulius Jasionis
Re: Bebro mėsa
brangi brangi mano vyras po 5-6 lt/už kg parduodavo, kad tik patiems ėst nereiktų. Per žiemą gal 30 bebrų pagaudavo . Kailinukais apsirūpinom . Tik šiemet negaudė. Koja buvo lūžus.
Mokaisi, mokaisi, ir vis vien durnas miršti.
Re: Bebro mėsa
nevalgau, man ji smirdi karklynais. Tiesa, tada žalios nevalgiau, troškinau ir kepiau, nu nevalgoma ir viskas. Bet tai man.
Mokaisi, mokaisi, ir vis vien durnas miršti.